Zetafax utgaver

Zetafax utgaver

Zetafax utgaver

Zetafax

er tilgjengelig i en rekke starter systemer. Dette gjøre at du selv kan velge den rette løsninger for din bedrift. Fra små og mellomstore bedrifter til store korporasjoner med mange kontorsteder finnes det en Zetafax utgave skreddersydd til dine behov.

Business utgaven

Zetafax Business utgaven er Equines’ startpakke for 5 til 25 netverk brukere. Det er en “Alt i en boks” programvareløsning som kan installeres på eksisterende maskinvare, silk at implementasjonen kan skje hurtig og enkelt. For en mer detaljert beskrivelse av Zetafax Business Edition, vennligst les databladet her.
Zetafax Business kan utvides med Zetafax Duo som lar bedriften benytte seg av den kraftige funksjonaliteten i Zetadocs PDF til Zetafax. Zetafax Duo kan konvertere nærmest ethvert dokument til PDF og automatisk sende det som faks eller epost. Les mer om Zetadocs PDF her.

Corporate utgaven

Zetafax Corporate byr på hurtig og enkel faking for 50 eller flere nettverk brukere. Zetafax strømlinjeformer installasjon på multiple servere gjennom en meget enkel installasjons og konfigureringsveiviser, og gir deg muligheten til å iverksette en bedriftsomfattende med en enkelt sentralisert installasjon. Vil du gjerne vite mer om Zetafax Corporate, gir databladet en inngående studie i utgavens funksjoner og fordeler.
Zetafax Corporate kan også utvides med Zetafax Duo, og gir med det styrken av Zetadocs PDF til Zetafax. Zetafax Duo kan konvertere nærmest ethvert dokument til PDF og automatisk sende det som faks eller epost. Les mer om Zetadocs PDF her.

Enterprise utgaven

Zetafax Enterprise er den komplette løsning for store organisasoner, uansett hvor vidspredd dine forretninger er eller hvor sofistikerte deres faksbehov måtte være. Den er idéell for organisasjoner som trenger en pålitelig, skalerbar og anvendelig nettverksbasert faksløsning for over 100 brukere uten restriksjoner på antall servere eller fakslinjer. Zetafax Enterprise tilbyr høyvolum faksing over multiple lokasjoner. For å finne ut mer om fordelene ved Zetafax Enterprise, finner du databladet her.
Zetafax Corporate kan også utvides med Zetafax Duo, og gir med det styrken av Zetadocs PDF til Zetafax. Zetafax Duo kan konvertere nærmest ethvert dokument til PDF og automatisk sende det som faks eller epost. Les mer om Zetadocs PDF her.
Device Edition

Zetafax Device Edition er laget for selskaper som ønsker å sende og motta papirfakser via sine multifunksjonsmaskiner, uten behov for full nettverksintegrasjon. Med denne utgaven kan brukere sende fakser direkte til Zetafax Serveren uten Zetafax Klienten, og fjerner derved behovet for å installere fakskort og telefonlinjer til disse maskinenel Administrasjonen av faks blir derved enda enklere, hurtigere og mer konstadsbesparende. For å finne ut om Zetafax Device Edition er den rette løsningen for deres bedrift, besøk Zetafax Device Edition siden.

Zetafax CommsEngine

Zetafax CommsEngine gjør det enklere for programvareleverandører (ISV’er) og systemintegratorer å legge faks til funksjonaliteten i deres applikasjoner. For mer informasjon om CommsEngine og dens tre egne utgaver, vennligst les CommsEngine datablad her.