Om Telesoft

Om Telesoft

Telesofter den ledende spesialiserte leverandør av nettverksbaserte telefakssystemer i Norge. Med over 25 års erfaring med databasert telefaks og teleks,  og tallrike installasjoner,  VET vi hva du trenger når telefaks skal integreres sømløst med bedriftens totale IT-miljø.


Bedriftsprofil

  • Vi er et heleid norsk selskap som representerer markedsledere på vårt felt.
  • Vi leverer komplette løsninger,  inkludert installasjon, idriftsetting og opplæring.
  • Vi tilbyr løpende support og vedlikeholdsavtaler som sikrer problemløs drift.
  • Våre løsninger er konstruert for produksjon,  trygghet og rask inntjening av investeringen.

 


Målsetning

Vår målsetning er å opparbeide og videreutvikle vår status som en profesjonell leverandør av produkter og tjenester av høy kvalitet,  som integrerer eksisterende systemer med kommende teknologier for å tillate bedrifter å etablere bedre kontakt mellom mennesker og informasjon. Alt dette basert på og preget av effektive administrative rutiner.


Produkter

Faksløsninger
Telesoft leverer fakssystem fra Esker og Equisys som begge er etablerte og markedsledende på dette feltet. Produkter som Zetafax, Esker Fax,  VSI Fax og Esker Fax for Notes er klare markedsledere. Equisys har plassert Zetafax som en volumselger uten sidestykke, mens sertifiserte, sømløse integrasjoner er Eskers spesialitet,  og såvel Microsoft som SAP integreres uten spesialtilpasning eller programmering.
Dokumentlevering
Esker DeliveryWare er en løsning for å redusere bruken av papir i forretnings-prosesser. DeliveryWare automatiserer utvekslingen av kritiske forretnings-dokumenter mellom kunder, forretningspartnere og leverandører — uavhengig av kilde,  format eller bestemmelsessted. Esker DeliveryWare hjelper dere å styre all deres forretningskommunikasjon,  gjennom en enkel og universell plattform.
Faksdistribusjon
Denne delen av vårt tilbud domineres av produkter fra BroadFax, den ledende leverandøren av løsninger spesialutviklet for å administrere faksdistribusjoner. Produktet må bare oppleves av dem som har ansvaret for store og små utsendelser…
Fakssikkerhet
Visse miljøer stiller ekstra store krav til sikkerhet omkring det meste,  hvorfor skal de da ikke også kunne stille krav til sikkerhet ved sending og mottak av telefaks? De ultimate systemer for fakssikkerhet kommer fra Admiral Secure som vi representerer for Norge.

Telesoft representerer følgende produsenter:

  • Esker; Faks og dokumentlevering. Markedsleder automatisert dokumentlevering inkl. faks,  epost,  sms mm. Mer::
  • Equisys; Faksløsninger for små og mellomstore bedrifter. Mer::
  • Uniport; SMS og Faxløsning. Mer::
  • Broadfax; Faksdistribusjon
  • Admiral Secure; Fakssikkerhet

 

Kontaktinformasjon

Telefon
+47 52735000
Telefaks
+47 52717040
Postadresse
Haraldsgaten 165, N-5525 Haugesund, Norge
Elektronisk post
Generell informasjon
Salgsavdeling

Kundestøtteavdeling

Webansvarlig
¤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*