Telesoft ny Zetafax distributør

Telesoft ny Zetafax distributør

telesoft-and-equisys

Telesoft og Equisys har fornøyelsen av å annonsere sitt samarbeid, hvor Telesoft tar over som ny distributør av blandt annet ZetaFax.

Telesoft er et norsk selskap med snart 30 års erfaring med nettverkbaserte telefakssystemer og leverer komplette løsninger, inklusive installasjon, idriftsetting og opplæring samt yter norskspråklig brukerstøtte og vedlikehold.

“Med vår lange erfaring innen integrerte faksløsninger håper vi å kunne være en god partner også for Equisys, og at kundene skal kunne nyte godt av våre opparbeidede kunnskaper på området, både teknologisk og hvordan brukeren opplever systemene,” uttaler Bård Thomas Hesvik, administrerende direktør i Telesoft.

Samarbeidsavtalen går ut på at Telesoft AS blir enedistributør og hovedkontaktpunkt for alle Equisys’ kunder i Norge og øvrige markeder hvor vi finner å kunne øke kundebasen.

Salg og markedsføringsdirektør Paul Crawley, Equisys: “Vi er meget fornøyd med vårt nye partnerskap med Telesoft. Med over 25 års erfaring fra leveranser av nettverksbaserte faksløsninger både i og utenfor Norge har Telesoft stor forståelse for markedet og hvordan de skal supportere sine kunder. Med all den erfaringen Telesoft har med seg inn i samarbeidet er vi overbevist om at vi sammen skal kunne tilby våre kunder utmerket service og fortsatt vekst i ZetaFax kundebasen. Det å ha en lokal distributør i Norge betyr at vi nå kan yte tjenester og support til våre norske kunder i deres eget marked og på deres eget språk.”

I tiden fremover vil Equisys og Telesoft AS arbeide tett sammen for å utvikle våre kundetjenester og support såvel som å identifisere nye muligheter hos eksisterende og nye kunder.

Bard Thomas Hesvik i Telesoft AS sier:
“For selskaper som baserer viktige deler av sin kommunikasjon på telefaks er det i dag svært få aktører i markedet som fremdeles tilbyr disse tjenestene og produktene. Enda færre er det som har erfaring og de relevante kunnskaper som trengs for å møte kundenes behov og krav på dette området.”
“Telesoft har som uttrykt målsetting å fortsette å betjene dette markedet med sin teknologi, og er veldig glad for å være den som får muligheten til å hjelpe Zetafax miljøet i Norge til å trives og vokse.”

Equisys forbedrer og oppgraderer stadig sine produkter for å kunne møte dagens og morgendagens kunders ønsker og behov. Kundene oppfordres til å adoptere disse forbedringene, slik at deres installasjoner skal fungere optimalt med både Microsofts nyeste plattformer og nettverk/telefonimiljøer.

Telesoft vil også posisjonere Zetafax som den ledende løsningen for faksintegrasjon og automasjon i sin klasse for å tiltrekke seg stadig nye kunder.

RIKTIG KONTAKTPERSON?
Vennligst bekreft at du er riktig kontaktperson, eller oppdatér oss ved å skrive inn korrekt persons navn og e-post adresse. TAKK!
Vi hater spam og vil derfor aldri selge eller overlate e-post adresser til uvedkommende!