DeliveryWare for SAP

DeliveryWare for SAP

Få det beste innen SAP Dokument Prosess Automasjon.

Hvordan maksimere fortjenesten. White Paper/opplæringsguide.

Last ned dokumentet her!

 

Esker tilbyr en unik verdi til selskaper som kjører SAP – med markedets ledende plattform som arbeider sammen med  SAP applikasjonene for å eliminere manuell prosessering av dokumenter. Enten dere bruker dette via ”cloud” teknologi eller har systemet installert lokalt, skaper Esker plattformen et sømløst automasjonsmiljø for intelligent prosessering av data og dokumenter som flyter inn og ut av deres SAP system.

Brukere aksesserer Esker løsningen gjennom det meget brukervennlige Document Manager og kan lese arkiverte dokumenter fra SAPs velkjente grensesnitt. Dere kan rulle ut Esker løsningen hurtig og med minimale krav til opplæring, til enhver i bedriften som deltar i forretningsprosessen, enten de er SAP brukere eller ikke.

Kundeordrer og leverandørfakturaer

Esker løsningen fanger opp salgsordrer og fakturadokumenter, leser det som står i dokumentne, prosesserer dem etter et sett med rgler som er bygget inn i Esker plattformen for å fastslå eksakt hva som skal skje med det aktuelle dokumentet, og oppretter en ordre i SAP’s Salg og Distribusjonsmodul (SD), eller oppretter en faktura i SAP Financial Accounting (FI). Gjennom hele prosessen kommuniserer Esker løsningen frem og tilbake med SAP SD, Material Management (MM) og FI for å verifisere at all informasjon som er fanget opp korrespondere med SAP’s master data.

Data og dokumenter kan rutes automatisk til relevant personell for elektronisk godkjenning og gi ledelsen fullt innsyn i hva som skjer med ordrer og fakturaer – selv før de ha kommet inn i SAP systemet. Dokumenter blir automatisk arkivert, innenfor enten Esker løsningen, deres egen SAP Content server eller i et eventuelt eksisterende arkiv, med lenker tilbake til SAP.

Les mer:

Kundefakturaer og andre dokumenter

Esker løsninger gir dere også evnen til å levere fakturaer, innkjøpsordrer, bekreftelser, godkjenninger og andre dokumenter ut fra SAP applikasjonene via et vidt utvalg av transporter, og henter leveringsstaturmeldinger fra SAP systemet, direkte fra det relevante SAP vinduet. Du kan til og med legge ved dokumenter som finnes i en annen database, utenfor SAP, og sendde ut en komplett pakke med dokumenter i hvilket som helst format, til dere kunder, uten å forlate SAP applikasjonens grensesnitt.

Les mer:

Hvordan du høster fordelene

 • Gjør enhver faktura eller ordre elektronisk for deres SAP system
 • Lever dokumenter ut fra SD og MM i hvilket som helst format, via hvilken som helst transport
 • Reduser SAP dokumentprosesseringskost med minimum 40%
 • Reduser SAP dokumentprosesseringstid med opptil 90%
 • Standardiser dokumentprosesser på tvers av deres SAP landskap
 • Få full innsikt før dokumentene kommer inn i SAP systemet
 • Automatiser alle SAP dokumentprosesser med én løsning
 • Forbedre cashflow ved å få inn fordringene raskere
 • Redusere kostnader ved lagring av data gjennom elektronisk arkivering
 • Motta og sette i arbeid kundenes ordrer raskere – med opptil 65%
 • Forbedre nøyaktigheten ved ordreregistrering med opptil 99%
 • Frigjøre personaltid med opptil 65%
 • Kraftig forbedre leveringstider
 • Forbedre deres kunders tilfredshet

Ledelse og innovasjon for SAP fellesskapet

I løpet av det siste tiåret har Esker hevdet seg som verdensledende innen automatisert salgsordreprosessering for SAP systemer. Esker var også den første til å tilby en komplett ”Software as a Service” (SaaS) for remitteringsautomasjon fullstendig integrert med SAP FI og MM moduler. Sammen med disse løsningene tilbyr Esker også faksservere, fakstjenester og mailtjenester utviklet spesielt for bruk med SAP applikationer.

Med Esker får dere en velprøvd teknologi og fleksible verktøy som integrerer med SAP løsninger for å adressere forretnings- og IT utfordringene som følger automatisering av dokumenter inn og ut av SAP. Dere nyter fordelene av enestående dybde i kunnskapen om bruk og applikasjon av SAP støttet integrasjonsteknologi. I tillegg, som en SAP kunde, har Esker en praktisk forståelse av hva som kreves for å oppnå kompatibilitet med SAP løsninger.

SAP sertifisert integrasjon

Som industrilederen innenfor Dokument Prosess Automasjon, leverer Esker sertifiserte og pålitelige løsninger for SAP brukere og er en SAP Software Partner.

Styrken i dette samarbeidet substansieres av det faktum at Esker selv er en SAP kunde og at SAP er Esker kunde. Les SAP’s referansestudie her:

 

Et lite utvalg av SAP kunder som bruker Esker løsninger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*